torstai 11. maaliskuuta 2010

Back in business!Eipä ole aikoihin tullut kirjoiteltua tänne. On ollut niin paljon muutakin tekemistä. Käsityö-rintamallakin on ollut ihan viime päiviin saakka melko hiljaista. Ilokseni sain toissapäivänä kauniin oranssinkirjavan sukan valmiiksi. Ja kaverikin sille jo on tulossa. Mukavaa taas värkätä pitkästä aikaa!

Vaikka olen turhaan kulutukseen nuivasti suhtautuva, en voi silti kieltää sitä tosiasiaa, että joskus jonkun kivan pikkujutun hankkiminen piristää mieltä kummasti. Tänään esimerkiksi piristin apeaa mieltä ostamalla "Hosuli"-mukin. Tuon olennon olemus puhutteli kummasti...

Uusia käsityökirjoja on kyllä hankittu myös. Mm. tämä päähineitä esittelevä opus, joka kuvassa nakottaa kummasti toisessa reunassa. Tämä johtuu siitä, että olin unohtanut työlaukkuuni kameran, jossa nyt siis näyttö rikki. Kuvia pystyy ottamaan mutta kuvien asettelu hieman haastavaa! Päähineitä sisältävä opus liittyy erääseen salaiseen projektiini... Siitä lisää sitten joskus!

4 kommenttia:

 1. Kiva kun tulit takaisin! Ja projektisi kävi heti kiinnostamaan. :D

  VastaaPoista
 2. Maailma on pieni!! Mistä kautta eksyit blogiini..? Voi vitsi miten jännää, olen löytäny muitakin vanhoja tuttuja blogimaailman kautta! =)

  VastaaPoista
 3. Heli: Mä seuraan aika säännöllisesti Villakettu-blogia ja sieltä pomppasit silmille! ;) Jäin sitten katselemaan sitä sinun kivaa blogiasi myös. Juu, on tämä nykyaika ihmeellistä! :D

  VastaaPoista
 4. Jippii!!!!Luvassa siis pipoja meille kaikille?????
  T: Sari rannikolta

  VastaaPoista