sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Meijän elämää

Meille tarjoutui harvinen tilaisuus viettää pari päivää kahdestaan miehen kanssa kylpylässä! Nyt on tullut lilluttua siis ensin viime viikonloppuna koko perheen voimin, ja sitten vielä kahdestaan loppuviikosta. Harvinaista herkkua. Ja kyllä se Tampere on mahtava kaupunki. Ihmisetkin siellä ovat jotenkin niin teeskentelemättömiä. Haaveiltiin puolivakavissaan, että muutetaan sinne, kun lapset ovat omillaan. Jää nähtäväksi... Kiva, uusi virkkauskirjakin tarttui matkaan Ideaparkin Suomalaisesta, kiitos siitä miehelle! <3
Tänään sunnuntaina vietimme aamupäivän lasten liikuntatapahtumassa omalla kylällä. Oikein mukavaa oli, tosin harvinaisen vähän oli porukkaa liikkeellä. Hienoa kuitenkin, että paikalle vaivaantui useampi perhe; jotkut jopa useamman sukupolven voimin.
Iltapäivällä omassa pihassa lapset saivat vielä inspiraation ruveta haravoimaan. Nuo lehdet ovat kyllä niin kauniita! Haravointia meillä riittää kerrakseen. Tosin mies ajeli leikkurilla tämänhetkiset lehdet silpuksi. Loput sitten haravoidaan. Hyvää liikuntaa muuten sekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti