torstai 1. lokakuuta 2009

Osasin!


... nimittäin lisätä kävijälaskurin blogiini. Etukäteen veikkasin, että kovin moni ei vielä ole tätä sepusta löytänyt ja siltähän se toistaiseksi näyttää! ;) En kyllä ole missään "mainostanutkaan". Periaatteessahan tämä on ikään kuin julkinen päiväkirja. Teen näitä toistaiseksi melko lyhyitä kirjoituksia tänne kokemuksistani ja arkisista tai vähemmän arkisista touhuistani. Ja kirjoitan vähän niin kuin itselleni. Mutta kivaa tietysti on jos joku sivulleni eksyttyään jättää jonkinlaisen jäljen itsestään.

Olemme muuten 7-vuotiaan tyttären kanssa ottaneet tavaksi käväistä iltasella happihyppelyllä. Oikein mukavaa! Tänään muistettiin ottaa kamerakin reissulle mukaan, ja kaunis oli ilta. Tosin tämä kameran räpsäys säikäytti sorsapariskunnan leposijoiltaan.

2 kommenttia:

  1. Tuota, sulla ei ole kävijälaskuria vaan laskuri, jolla lasketaan aikaa esim. johonkin tapahtumaan. Mie voin auttaa kävijälaskurin kanssa esim. viikonloppuna. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, näin pääsi käymään! ;) Katellaan joskus yhdessä se. Mä jo sulta kopsasin sellaisen laskurin mutta sain sen yhtä nopsasti häviämään...

    VastaaPoista